Sloepenspecialist.nl
Sloepenspecialist.nl
Baanhoek 128
3361 GM Sliedrecht
+31(0)184 42 07 74 - info@sloepenspecialist.nl
Showroom met 1.250 m2 aan sloepen

 

Boot transport

Boot transport tot in de puntjes geregeld

U heeft een sloep, tender of consoleboot bij ons gekocht. Nu moet die nog op de gewenste plek komen. Hoe doet u dat? Eenvoudig. U vertelt ons waar u het vaartuig wilt hebben en wanneer. Vervolgens geeft u ons de sleutels. U bent nu klaar. Wij zorgen voor de rest.

Wij zoeken van te voren uit waar en hoe uw vaartuig te water kan

Wij gaan uitzoeken waar het vaartuig te water kan. Is er een trailer helling die we kunnen gebruiken? Of is er een botenkraan in de buurt? Wij zoeken het voor u uit. Is er een derde partij betrokken zoals een jachthaven? Geen probleem! Wij nemen contact met  hen op en zorgen dat alles geregeld wordt.

Uw vaartuig laten ophalen en brengen voor één van onze diensten

U maakt gebruik van één van onze diensten. Bijvoorbeeld de winterstalling. Goed idee! Net zo makkelijk als uw vaartuig dan wordt opgehaald en weer teruggebracht. Maak ook in dat geval gebruik van ons boot transport.

Offerte aanvragen
Boot transport - CB Boot transport: Introductie

 
"Ondanks de drukte werden we netjes op de hoogte gehouden van de levering en dit gaf ons een erg fijn en vertrouwd gevoel. Ook bij het afleveren werd er rustig de tijd genomen voor een duidelijke uitleg, dit konden wij als beginners zeker gebruiken!"

Alie Knol - 5/5 sterren

Bij aflevering krijgt u een uitgebreide uitleg en doen we samen een proefvaart 

Misschien is dit uw eerste sloep, tender of consoleboot. Waar begin je? Hoe werkt het? Waar moet je rekening mee houden? Zijn er nog handige tips en trics? Geen zorgen. Bij de aflevering geven wij een uitgebreide uitleg over het gebruik van het vaartuig. Samen varen we zelfs een rondje zodat we goed kunnen laten zien hoe alles werkt. 

We oefenen zo vaak tot u zelf kan afmeren

Vervolgens moet er afgemeerd worden. Het kost best even tijd om daar handig in te worden. Daarom gaan we dit samen met u een paar keer oefenen. U kunt dan goed ervaren hoe het vaartuig reageert. We oefenen zo vaak tot u met een gerust hart kan afmeren.

Let op: Wij doen alleen transport bij afleveren nieuwe vaartuigen. Ook doen we ophalen en afleveren van vaartuigen voor één van onze diensten. Hier buitenom doen we geen transport.

Boot transport - CB Boot transport: Uitleg bij aflevering

 

 

Per jaar verzorgen wij meer dan 100 transporten.

Over Sloepenspecialist.nl: Dé specialist in de omgeving

Wij zijn gevestigd in de prachtige Alblasserwaard, aan de voet van de Hollandse Biesbosch. In onze ruime showroom, van méér dan 1.250 m2, bent u van harte welkom. U vindt hier een breed assortiment aan nieuwe sloepen, tenders en consoleboten. Daarnaast vindt u ook tweedehands sloepen, tenders en consoleboten voor een scherpe prijs.

Specialist met jarenlange ervaring

Onze adviseurs en monteurs hebben jarenlange ervaring in de branche.  Naast verkoop doen wij ook onderhoud, transport en chemische reiniging. In de wintermaanden staat uw vaartuig veilig en droog bij ons.

Een scala aan uiteenlopende merken

In onze showroom vind u een ruime collectie sloepen van onder andere CorsivaPrimeur, STOUT, Lifestyle Marine en Prins consoleboten. Daarnaast leveren wij ook de snelvarende Steelfish en Malina Yachts boten, beiden uit aluminium.

Bekijk sloepen
Boot transport - Over ons - Home
  • Veel modellen aanwezig
    1.250m² aan sloepen.
  • Maarliefst 8 topmerken
    Kies het merk dat past bij u.
  • Advies op maat
    Op die manier maakt u de juiste keus.