Sloepenspecialist.nl
Sloepenspecialist.nl
Baanhoek 128
3361 GM Sliedrecht
+31(0)184 42 07 74 - info@sloepenspecialist.nl

Wegens het winterseizoen zijn wij  zaterdag alleen geopend op afspraak.

Showroom met 1.250 m2 aan sloepen

 

Consoleboten

U bent een sportieve vaarder. Of u wilt het worden. Niet bang voor snelheid in ieder geval. U heeft dan een consoleboot nodig. Deze boten staan bekend of hun sportiviteit. De wendbaarheid is ongekend. Perfect om te waterskiën en te wakeboarden. Of met de kids erachter op een band. In ons assortiment vindt u prachtige consoleboten van het merk Prins. Deze consoleboten zijn in Nederland ontworpen. Ze staan bekend om hun uitstekende vaareigenschappen. Durft u het aan?

Consoleboot kopen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Lees meer..
Waarom Sloepenspecialist.nl?
 • Veel modellen aanwezig
  1.250m² aan sloepen.
 • Maarliefst 8 topmerken
  Kies het merk dat past bij u.
 • Advies op maat
  Op die manier maakt u de juiste keus.
 
3316-prins-475-open-instagram.jpg
Prins consoleboten

Prins 475 Open

Vanaf 10.995,-
 
3340-prins-480-60pk-suzuki-1.jpg
Prins consoleboten

Prins 480 Open

Vanaf 13.495,-
 
2990-prins-500-open-155.jpg
Prins consoleboten

Prins 500 Open

Vanaf 15.495,-
 
3009-prins-555.jpg
Prins consoleboten

Prins 555 Open

Vanaf 17.495,-
 
3038-sam-5093.jpg
Prins consoleboten

Prins 570 Open

Vanaf 14.495,-
 
3137-foto5.jpg
Prins consoleboten

Prins 580 Sundeck

Vanaf 21.995,-
 
3096-prins-580-cabin-1.jpg
Prins consoleboten

Prins 580 Cabin

Vanaf 25.495,-
 
3183-prins-625-sundeck-11.jpg
Prins consoleboten

Prins 625 Sundeck

Vanaf 27.495,-

Slapen op een consoleboot

Hoe lekker is het om met de boot enkele nachtjes weg te gaan? Een kajuit is dan wel zo handig. Gelukkig hebben wij verschillende consoleboten te koop met slaapplaatsen zoals de Prins 580 Cabin en de Prins 625 Sundeck. Twee fantastische consoleboten met kajuit en een sportief uiterlijk. Bovenop de kajuit is ruimte voor een groot zonnedek. Perfect om te zonnen met lekker weer.

Watersporten achter een consoleboot

Voor de watersportliefhebber zijn consoleboten uitermate geschikt. De wendbaarheid waarmee deze boten over het water manoeuvreren is ongekend. Dat maakt het perfect om te waterskiën, te wakeboarden of om er een band achter te hangen. Wel is het aan te raden om minimaal een 40pk motor achter de boot te hangen.

Kan ik mijn huidige boot inruilen?

Bent u al in het bezit van een boot maar is het tijd voor iets nieuws? Bij ons is het mogelijk uw boot in te ruilen tegen een goede prijs. Of u nu een consoleboot heeft, een sloep of een visboot. Wij staan altijd open voor een inruil. Hiervoor kan u contact opnemen met onze specialisten.

Kies voor een compleet dienstaanbod

Wij bieden zowel sloepen en tenders als consoleboten aan. Wilt u snel het water op? Kom dan langs in onze showroom en kies uw vaartuig. Bekijk hier tweedehands sloepen, tenders en consoleboten. Wilt u zelf de kleurstelling en dergelijke bepalen, dan adviseren wij u graag hierbij en bestellen we een nieuwe voor u. Daarbij bieden wij winterstalling, transportservice en chemisch reinigen aan. Oftewel: Een compleet dienstaanbod. 

Laat u adviseren door één van onze specialisten

Het kan lastig zijn om alles via internet te ontdekken. Daarom staan onze specialisten voor u klaar. Heeft u vragen over een bepaald model, welke motoren er in kunnen, over het brandstofverbruik, dan kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee zodat u de juiste keuze maakt. Neem vandaag nog contact met ons op.

Sloepenspecialist heeft een groot assortiment aan consoleboten

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een consoleboot. Door de sportieve uitstraling, de ligging op het water en de snelheden die bereikt kunnen worden. Een consoleboot is het complete vaartuig voor op het water. Wij hebben verschillende modellen in ons assortiment. Bekijk de consoleboten op deze pagina of kom langs in onze showroom in Sliedrecht. 

Daarom kiest u voor Sloepenspecialist.nl

In onze showroom van meer dan 1.250m² vind u verschillende sportieve consoleboten.  De een met slaapplaatsen en de ander juist weer met grote opbergruimtes. Kom gerust eens langs om op uw gemak rond te kijken. Advies nodig? Neem contact op met onze specialisten of kom langs in de showroom

 • Veel modellen aanwezig
  1.250m² aan sloepen.
 • Maarliefst 8 topmerken
  Kies het merk dat past bij u.
 • Advies op maat
  Op die manier maakt u de juiste keus.