Sloepenspecialist.nl
Sloepenspecialist.nl
Baanhoek 128
3361 GM Sliedrecht
+31(0)184 42 07 74 - info@sloepenspecialist.nl
Showroom met 1.250 m2 aan sloepen

 

Corsiva sloepen & tenders

Vind hier de Corsiva sloep of tender die bij u past! Komt u er niet helemaal uit? Neem contact met ons op en spreek met een van onze adviseurs!

Waarom Sloepenspecialist.nl?
 • Veel modellen aanwezig
  1.250m² aan sloepen.
 • Maarliefst 8 topmerken
  Kies het merk dat past bij u.
 • Advies op maat
  Op die manier maakt u de juiste keus.
 
4416-20230726-131722.jpg
Corsiva sloepen & tenders

Corsiva 520 New Age Vaarklaar

Aanbieding: 22.499,- incl. Suzuki 30pk
 
3168-corsiva-650-tender-1.jpg
Corsiva sloepen & tenders

Corsiva 650 tender

Vanaf 24.950,-
 
3152-corsiva-595-tender-1.jpg
Corsiva sloepen & tenders

Corsiva 595 tender

Vanaf 17.950,-
 
3109-corsiva-570-new-age-2.jpg
Corsiva sloepen & tenders

Corsiva 570 New Age

Vanaf 12.750,-

 
3041-corsiva-565-new-age-2.jpg
Corsiva sloepen & tenders

Corsiva 565 New Age

Vanaf 15.950,-
 
3020-corsiva-520-new-age-4.jpg
Corsiva sloepen & tenders

Corsiva 520 New Age

Vanaf 10.750,-
 
2997-corsiva-505-new-age-2.jpg
Corsiva sloepen & tenders

Corsiva 505 tender

Vanaf 15.950,-
 
2965-corsiva-500-tender-1.jpg
Corsiva sloepen & tenders

Corsiva 500 tender

Vanaf 14.950,-
 
2955-corsiva-475-new-age-1.jpg
Corsiva sloepen & tenders

Corsiva 475 New Age

Vanaf 7.950,-

Over Corsiva

Het bedrijf Corsiva is in 2001 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf. Sinds de oprichting hebben ze heel wat contacten gemaakt in heel Europa. Ze zijn voornamelijk bezig met het produceren van polyester boten die stuk voor stuk CE gecertificeerd zijn. De ervaren medewerkers zijn dagelijks bezig met de productie van de sloepen. Daarbij maken ze gebruik van de moderne productie technologieën en hoge kwaliteit materialen. 

Populair onder de Corsiva’ s

Totaal heeft Corsiva zo’n acht sloepen en tenders. Iedereen heeft zijn eigen wensen en een andere smaak. Toch zie je dat de Corsiva 595 tender een echte hardloper is. Dit model heeft een unieke achterkant en dat spreekt veel mensen aan. Maar ook de Corsiva 475 wordt veel verkocht. Een compacte sloep met relatief veel zitruimte. Het instapmodel van Corsiva. 

Snel varende sloepen

Vijf van de negen modellen mogen een 60pk motor of zelf nog zwaarder achter de boot hangen. Corsiva heeft het onderwaterschip zo ontworpen dat ook bij hoge snelheden de vaarprestaties nog perfect zijn. Daarmee krijgt u de mogelijkheid om ook snel van a naar b te komen. Wel zo prettig als je bijvoorbeeld een stukje moet varen naar een natuurgebied. Bekijk snel welk model u aanspreekt en welke motor hierachter mag!

Een eigentijds merk in een betaalbare prijsklasse

Sloepenspecialist.nl is dealer van het sinds 2004 in Nederland verkrijgbare sloepen merk Corsiva. Alle modellen van Corsiva sloepen en tenders zijn te bewonderen in onze showroom. Dit altijd innovatieve merk heeft een pracht assortiment eigentijdse tenders en sloepen in een heel betaalbaar segment. Het past daarom ook precies bij ons assortiment en de prijsklassen waarin Sloepenspecialist zich profileert. Corsiva is een dynamisch en altijd innovatief bedrijf dat altijd alert reageert op vernieuwende trends in sloepenland.

De New Age serie van Corsiva

Bent u op zoek bent naar een sloep die zowel recreatief alsook sportief is, dan heeft Corsiva de perfecte sloep voor u. De Corsiva Tender sloepen zijn door hun vormgeving en indeling, maar ook het onderwaterschip, ideaal voor de bootliefhebber die kan genieten van zowel sportief vaargedrag alsook het ontspannen varen, het flaneren. De Corsiva New Age serie is zowel langzaam-, als snelvarend verkrijgbaar en kenmerkt zich juist door héél scherp geprijsde instapmodellen. De gewenste uitrusting is daarbij naar volledig naar wens en budget in te vullen.


Elektrisch varen met een Corsiva

Ook voor degene die liever over gaat op elektrisch varen is een Corsiva sloep zeer geschikt. De modellen zijn licht in gewicht en daarmee blijft de actieradius van de elektromotor hoog. Kom gerust eens langs voor een bak koffie. Dan vertellen we u erg graag meer over!

Kies voor een compleet dienstaanbod

Wij bieden zowel sloepen en tenders als consoleboten aan. Wilt u snel het water op? Kom dan langs in onze showroom en kies uw vaartuig. Bekijk hier tweedehands sloepen, tenders en consoleboten. Wilt u zelf de kleurstelling en dergelijke bepalen, dan adviseren wij u graag hierbij en bestellen we een nieuwe voor u. Daarbij bieden wij winterstalling, transportservice en chemisch reinigen aan. Oftewel: Een compleet dienstaanbod. 

Laat u adviseren door één van onze specialisten

Het kan lastig zijn om alles via internet te ontdekken. Daarom staan onze specialisten voor u klaar. Heeft u vragen over een bepaald model, welke motoren er in kunnen, over het brandstofverbruik, dan kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee zodat u de juiste keuze maakt. Neem vandaag nog contact met ons op.

Uw Corsiva specialist van Zuid-Holland

Er zijn slechts een beperkt aantal dealers in Nederland die Corsiva Tenders en sloepen mogen verkopen en sinds 2018 is Sloepenspecialist.nl daar één van. Wanneer u voor ons als Sloepspecialist.nl (de naam zegt het al) kiest u vanzelfsprekend voor uitstekend advies en maximale service van één van onze specialisten. Wij staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw een passend advies te geven. Uiteindelijk vinden we dan samen de sloep die het best bij u past. Kiest u voor één van de Corsiva sloepen dan bent u bij ons sowieso aan het juiste adres.

 • Veel modellen aanwezig
  1.250m² aan sloepen.
 • Maarliefst 8 topmerken
  Kies het merk dat past bij u.
 • Advies op maat
  Op die manier maakt u de juiste keus.