Adres   Baanhoek 128,  Sliedrecht      Telefoon   0184 - 420774  |  06 - 51788308    
    Sloepenspecialist Bezoek ook onze showroom met ruim 1.250 m2 aan sloepspecialisme    
  Home      Nieuw      Occasions      Stalling      Over ons      Contact    
         
   

ePropulsion

   
    Elektrisch aangedreven buitenboordmotoren    
         
         
   

ePropulsion maakt een serie van hoogwaardige, efficiënte, elektrisch aangedreven buitenboordmotoren. De motoren onderscheiden zich door de nieuwste motortechnieken, hoogwaardige accu's met zeer hoog rendement en zijn fluisterstil. Bij het ontwerpen is rekening gehouden met gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en ergonomie.


ePropulsion Spirit 1.0

De ePropulsion Spirit 1.0 is een lichtgewicht elektrische buitenboordmotor met een geïntegreerde accu: de beste in zijn klasse! De Spirit 1.0 is geschikt voor de voortstuwing van alle boten tot 1,5 ton. De motor is voorzien van een eenvoudig te demonteren 1000W onzinkbare batterij. Het vermogen hiervan is te vergelijken met 4 PK. De Spirit 1.0 wordt met een compleet pakket geleverd.

Het pakket omvat een multifunctioneel display (in de handel), schroef, onzinkbare batterij, oplader en intelligente sleutel. De Spirit 1.0 is verkrijgbaar als langstaart of kortstaart. Alle onderdelen van de ePropulsion zijn apart leverbaar. Zo ook de batterij die eenvoudig los te koppelen is. Het is dus mogelijk om een tweede batterij bij te kopen. Als u met twee volgeladen batterijen op stap gaat verzekert u zichzelf van een goede dag varen.

  ePropulsion spirit
     
Navy 3  

ePropulsion Navy 3.0

De ePropulsion Navy 3.0 is een 3 KW elektrische borstelloze motor en is dé oplossing als u duurzaam en comfortabel wilt varen. Door efficiënte vormgeving is de motor zeer geschikt voor pleziervaart, vissen of andere activiteiten. Het geïntegreerde display toont u alle noodzakelijke informatie.

De Navy 3.0 kan remote bediend worden met een (mono)kabel of met een tiller-armbesturing. De Navy 3.0 kan tegen meerprijs met accu('s) geleverd worden. Informeer naar de mogelijkheden.

     

ePropulsion Navy 6.0

De ePropulsion Navy 6.0 is een 6 KW elektrische borstelloze motor en is dé oplossing als u duurzaam en comfortabel wilt varen. Door efficiënte vormgeving is de motor zeer geschikt voor pleziervaart, vissen of andere activiteiten. Het geïntegreerde display toont u alle noodzakelijke informatie.

De Navy 6.0 kan remote bediend worden met een (mono)kabel of met een tiller-armbesturing. De Navy 6.0 kan tegen meerprijs met accu('s) geleverd worden. Informeer naar de mogelijkheden.

  Navy 6
     
Lagoon  

ePropulsion Lagoon

De ePropulsion Lagoon is een compacte mini motor met gescheiden accu speciaal geschikt voor onder bijna alle soorten SUP's, kajaks, kano's evenals de meeste andere kleine boten. Het systeem is eenvoudig mee te nemen en te monteren.

     


   
   


   
         
         
    Onze collectie bekijken?    
   
  MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM!  
   
   

 

   
         
             
   

Adresgegevens

Sloepenspecialist.nl
Baanhoek 128
3361 GM Sliedrecht
info@sloepenspecialist.nl

Sloepen/tenders

Primeur
Corsiva
Stout
4Family
Steelfish
Meerval
Lifestyle marine

Consoleboten

Prins

Occassions

Occasions

   
    Telefoon 0184 - 420774  |  06 - 51788308        
             
    © Sloepenspecialist.nl    |    Disclaimer     |    Algemene voorwaarden Webdesign: Devaca