Sloepenspecialist.nl
Sloepenspecialist.nl
Baanhoek 128
3361 GM Sliedrecht
+31(0)184 42 07 74 - info@sloepenspecialist.nl
Showroom met 1.250 m2 aan sloepen

 

Malina Yachts

Op zoek naar een robuuste en eigentijdse tender? Bekijk eens de aluminium tender van MalinaYachts.

Waarom Sloepenspecialist.nl?
 • Veel modellen aanwezig
  1.250m² aan sloepen.
 • Maarliefst 8 topmerken
  Kies het merk dat past bij u.
 • Advies op maat
  Op die manier maakt u de juiste keus.
 
4881-20220406-131453.jpg
Malina Yachts

Malina23 Tender | Verbouwingsuitverkoop

Actieprijs incl. ePropulsion Navy 6.0 (elektrisch)
 
3490-malina23-10.jpg
Malina Yachts

Malina23

Vanaf 31.450,- | Uit voorraad leverbaar!

Over Malina Yachts

De Productie van Malina Yachts vind plaats aan het Zaanse water. Hier zijn de boot experts dagelijks bezig de beste boten in het segment te maken. Zij beschikken over jarenlange ervaring in de wereld van de watersport. Malina Yachts geeft klanten de mogelijkheid de boten volledig te personaliseren. Benieuwd? Neem contact op met onze specialisten! 

Het assortiment van Malina Yachts

Het assortiment van Malina Yachts is niet spectaculair groot. Door de aandacht te vestigen op enkele modellen blijft de kwaliteit gewaarborgd. Sloepenspecialist voert voornamelijk de Malina 23. Een Aluminium tender die onderhoudsarm is. Zeker met een zelflozende kuip is deze boot enorm gebruiksvriendelijk en u heeft er weinig omkijken naar. 

De voordelen

De gehele boot is gemaakt van hoge kwaliteit aluminium. Zo is het materiaal bestand tegen alle weersomstandigheden. Zon, water, wind en sneeuw. Het zal niet snel gebeuren dat de tenders rotten, roesten of kromtrekken. De Aluminium tender van Malina Yachts daarmee ook onderhoudsarm. Dit komt er op neer dat het een duurzame boot is die lang meegaat. Verder zijn de modellen erg licht waardoor het ook niet lastig is om de tender te traileren.

Kies voor een compleet dienstaanbod

Wij bieden zowel sloepen en tenders als consoleboten aan. Wilt u snel het water op? Kom dan langs in onze showroom en kies uw vaartuig. Bekijk hier tweedehands sloepen, tenders en consoleboten. Wilt u zelf de kleurstelling en dergelijke bepalen, dan adviseren wij u graag hierbij en bestellen we een nieuwe voor u. Daarbij bieden wij winterstalling, transportservice en chemisch reinigen aan. Oftewel: Een compleet dienstaanbod. 

Laat u adviseren door één van onze specialisten

Het kan lastig zijn om alles via internet te ontdekken. Daarom staan onze specialisten voor u klaar. Heeft u vragen over een bepaald model, welke motoren er in kunnen, over het brandstofverbruik, dan kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee zodat u de juiste keuze maakt. Neem vandaag nog contact met ons op.

Uw Malina Yachts koopt u bij de Sloepenspecialist

Sloepenspecialist.nl is sinds 2021 dealer van het merk Malina yachts. Het model van Malina Yacht is te bewonderen in onze showroom.  Er zijn slechts een beperkt aantal dealers in Nederland die Malina Yachts tenders en sloepen mogen verkopen Sloepenspecialist.nl is daar één van. Wij staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw een passend advies te geven. 

 • Veel modellen aanwezig
  1.250m² aan sloepen.
 • Maarliefst 8 topmerken
  Kies het merk dat past bij u.
 • Advies op maat
  Op die manier maakt u de juiste keus.