Sloepenspecialist.nl
Sloepenspecialist.nl
Baanhoek 128
3361 GM Sliedrecht
+31(0)184 42 07 74 - info@sloepenspecialist.nl
Showroom met 1.250 m2 aan sloepen

 
Merken - Merken

Merken

Vind hier ons gehele assortiment.

Exclusief dealer van Lifestyle Marine

De modellenlijn van Lifestyle stamt uit het begin van deze eeuw. Koos Kleinbergen is met Suydersee Boat Import de ontwerper van de oorspronkelijke serie Lifestyle tenders. De boten werden via Suydersee en een select aantal verkooppunten verkocht. In 2019 heeft Jorn Krijgsman Lifestyle Marine opgericht en de productiemallen van Suydersee overgenomen. De productie is hierna verhuist naar een eigen locatie. Na vernieuwingen en aanpassingen in bestaande modellenlijn te hebben doorgevoerd is de fabricage opgestart waarmee de reeds populaire modellenlijn opnieuw op de markt is gekomen.

Exclusief dealerschap
Na de overname in 2019 is Sloepenspecialist.nl exclusief dealer geworden van Lifestyle Marine en met succes, diverse nieuwe modellen werden op de markt gebracht, waaronder de Lifestyle 616, 600 en de 780 Tender. Dankzij een goede samenwerking staan wij garant dat een eigenaar van een Lifestyle bedient kan worden op een optimaal serviceniveau. 

Kwaliteit
De boten van Lifestyle worden hand gebouwd door een team van professionals. Van romp tot detail, het volledige productieproces wordt uitgevoerd door een team specialisten die de ‘fijne kneepjes’ van het vak kennen. De boten van Lifestyle Marine staan dan ook voor kwaliteit en een lange levensduur.

Merken - Exclusief dealer van Lifestyle Marine
Merken - Over ons - Home

Over Sloepenspecialist.nl: Dé specialist in de omgeving

Wij zijn gevestigd in de prachtige Alblasserwaard, aan de voet van de Hollandse Biesbosch. In onze ruime showroom, van méér dan 1.250 m2, bent u van harte welkom. U vindt hier een breed assortiment aan nieuwe sloepen, en tenders. Daarnaast vindt u ook tweedehands sloepen en tenders en allerlei andere soorten boten voor een scherpe prijs.

Specialist met jarenlange ervaring

Onze adviseurs en monteurs hebben jarenlange ervaring in de branche.  Naast verkoop doen wij ook onderhoud, transport en chemische reiniging. In de wintermaanden staat uw vaartuig veilig en droog bij ons.

Een scala aan uiteenlopende merken

Sleopenspecialist is exclusief dealer van het merk Lifestyle Marine  welke een ruim assortiment bieden van verschillen de sloepen en tenders. Verder vind u in onze showroom een ruime collectie sloepen van onder andere Corsiva en Primeur. Daarnaast leveren wij ook de snelvarende Malina Yachts boten, gemaakt van aluminium.

Bekijk sloepen
  • Veel modellen aanwezig
    1.250m² aan sloepen.
  • Maarliefst 8 topmerken
    Kies het merk dat past bij u.
  • Advies op maat
    Op die manier maakt u de juiste keus.