Sloepenspecialist.nl
Sloepenspecialist.nl
Baanhoek 128
3361 GM Sliedrecht
+31(0)184 42 07 74 - info@sloepenspecialist.nl
Showroom met 1.250 m2 aan sloepen

 

Primeur sloepen & tenders

Luxe, comfort en hoge kwaliteit. Dat kunt u verwachten van een nieuwe Primeur sloep of tender. Door het onderwaterschip kunt u zowel rustig als snel varen. Bekijk hier al onze modellen of kom een keer langs bij ons in de showroom.

Advies nodig over een Primeur sloep of tender? Onze specialisten staan u graag te woord.

Waarom Sloepenspecialist.nl?
 • Veel modellen aanwezig
  1.250m² aan sloepen.
 • Maarliefst 8 topmerken
  Kies het merk dat past bij u.
 • Advies op maat
  Op die manier maakt u de juiste keus.
 
4348-dsc-0083.jpg
Primeur sloepen & tenders

Primeur 715 tender

Vanaf 28.950,-
 
2931-primeur-710-tender-26-1024x683.jpg
Primeur sloepen & tenders

Primeur 710 tender

Vanaf 26.950,- | Uit voorraad leverbaar!
 
2908-primeur-620-tender-4.jpg
Primeur sloepen & tenders

Primeur 620 tender

Vanaf 22.950,-
 
2802-20211012-165137.jpg
Primeur sloepen & tenders

Primeur 615 tender

Vanaf 23.950,-
 
2892-primeur-610-tender-11.jpg
Primeur sloepen & tenders

Primeur 610 tender

Vanaf 22.950,- | Uit voorraad leverbaar!
 
3336-2867-785-785.jpg
Primeur sloepen & tenders

Primeur 600 tender

Vanaf 37.950,-
 
2721-primeur-700-tender-1.jpg
Primeur sloepen & tenders

Primeur 700 tender

Vanaf 40.950,-

Vaar rustig of snel met een sloep/tender van Primeur

Het grootste deel van de Primeur sloepen hebben een onderwaterschip dat zeer geschikt is om snel te kunnen varen. Maar ook bij een rustig tempo liggen deze sloepen zeer stabiel op het water. De zwemplateau’s aan de achterkant zorgen er nog eens voor dat er een goede balans ontstaat. Kortom: de tenders van Primeur zijn erg comfortabel. Of u nu rustig langs de molens vaart of vol gas over de rivier gaat. 

Luxe, comfort en hoge kwaliteit

Iedere Primeur heeft drie kenmerken. Luxe, comfort en hoge kwaliteit. Dit komt allemaal terug bij het zitcomfort. Ruime looppaden, genoeg beenruimte en de hoge rugleuningen maken het helemaal af. Dit maakt de sloepen en Tenders van Primeur zeer comfortabel. Daarnaast zijn de voorste zitgedeeltes voorin om te bouwen tot zonnedek. De meeste modellen hebben achterop ook nog eens een zonnedek op de bun.

Prachtig design met mooie afwerking

Zijn de mooie zwemplateaus van Primeur u al opgevallen? Eén van de redenen waarom veel mensen kiezen voor een Primeur sloep of tender is vanwege het luxe design van de achterkant. Ook de afstapjes naar het zwemplateau zijn niet alleen praktisch maar ook nog eens mooi afgewerkt. Het past helemaal bij de stijl van Primeur.

Een motor die u niet ziet

Een buitenboordmotor die niet te zien is. Hoe kan dat? Op enkele modellen na zijn alle Primeur sloepen en tenders voorzien van een buitenboordmotor in een bun. Dit betekend dat er achter de kapitein een afgesloten ruimte is waar de buitenboord motor in hangt. Hierboven is een extra zonnedek gemaakt zodat het niet ten koste gaat van de ruimte. Dit zie je bijvoorbeeld bij de Primeur 610 Tender. De voordelen van een buitenboordmotor zitten vooral in de aanschafprijs en in de onderhoudskosten.

Varen met de beste motoren op de markt

Bent u dus op zoek naar een sloep met allure? Dan is een Primeur sloep voor u de keus. Primeur sloepen worden voorzien van een moderne Craftsman dieselmotor, Suzuki outboard of door een Mercury outboard. Hierdoor kan iedereen gemakkelijk voor zichzelf de gewenste motortype bepalen. Ziet u uzelf al varen in de Biesbosch, de Merwede, de Maas of andere Nederlandse meren en wateren?

Stel uw Primeur sloep of tender volledig naar wens samen

Alle Primeur sloepen en tenders kunnen volledig naar wens worden samengesteld. Zowel de romp als de binnenkant van de sloep kunnen in iedere kleur worden geleverd. Maar daar blijft het niet bij. Een kap maakt de sloep natuurlijk helemaal af en die zijn leverbaar in meerdere kleuren net zoals de kussens. Dan resteert nog de vraag welk motorvermogen u bij de sloep wilt. Voor het samenstellen van uw Primeur sloep nodigen we u graag uit in onze showroom.

Eén van de elegantste sloep en tenders in deze prijsklasse

Dit nog relatief jonge merk, heeft een ruim assortiment tenders en sloepen in zowel diesel als outboard-in-de-bun uitvoering. Het past daarom prima bij ons assortiment en de prijsklassen waarin Sloepenspecialist zich profileert. De oorsprong van de schetsen en modellen voor de Primeur sloepen worden in nauwe samenwerking met de werf vertaald naar uiterst moderne sloepen maar altijd met een elegante traditionele twist. Primeur kan zich prima meten met de duurdere merken. Maar dan met een zeer scherpe prijsstelling! 

Kies voor een compleet dienstaanbod

Wij bieden zowel sloepen en tenders als consoleboten aan. Wilt u snel het water op? Kom dan langs in onze showroom en kies uw vaartuig. Bekijk hier tweedehands sloepen, tenders en consoleboten. Wilt u zelf de kleurstelling en dergelijke bepalen, dan adviseren wij u graag hierbij en bestellen we een nieuwe voor u. Daarbij bieden wij winterstalling, transportservice en chemisch reinigen aan. Oftewel: Een compleet dienstaanbod. 

Laat u adviseren door één van onze specialisten

Het kan lastig zijn om alles via internet te ontdekken. Daarom staan onze specialisten voor u klaar. Heeft u vragen over een bepaald model, welke motoren er in kunnen, over het brandstofverbruik, dan kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee zodat u de juiste keuze maakt. Neem vandaag nog contact met ons op.

Uw Sloepenspecialist van Zuid-Holland

Er zijn slechts een beperkt aantal dealers in Nederland die Primeur tenders en sloepen mogen verkopen en sinds 2018 is Sloepenspecialist.nl daar één van. Wanneer u voor ons als Sloepspecialist.nl (de naam zegt het al) kiest u vanzelfsprekend voor uitstekend advies en maximale service van één van onze specialisten. Wij staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw een passend advies te geven. Uiteindelijk vinden we dan samen de sloep die het best bij u past.

 • Veel modellen aanwezig
  1.250m² aan sloepen.
 • Maarliefst 8 topmerken
  Kies het merk dat past bij u.
 • Advies op maat
  Op die manier maakt u de juiste keus.