Sloepenspecialist.nl
Sloepenspecialist.nl
Baanhoek 128
3361 GM Sliedrecht
+31(0)184 42 07 74 - info@sloepenspecialist.nl

Wegens het winterseizoen zijn wij  zaterdag alleen geopend op afspraak.

Showroom met 1.250 m2 aan sloepen

 

Prins consoleboten

Op zoek naar een Prins consoleboot? Bekijk hier alle modellen en vind er een die precies bij u past! We hebben ze in ieder formaat, met en zonder slaapplaatsen en met zonnedek of een open zitruimte aan de voorkant.

Waarom Sloepenspecialist.nl?
 • Veel modellen aanwezig
  1.250m² aan sloepen.
 • Maarliefst 8 topmerken
  Kies het merk dat past bij u.
 • Advies op maat
  Op die manier maakt u de juiste keus.
 
4424-20230727-164555.jpg
Prins consoleboten

Prins 620 Extreme Occasion

Vraagprijs: 18.495,- incl. Honda 150pk en stallingstrailer
 
4147-20220910-104523.jpg
Prins consoleboten

Prins 475 Open Vaarklaar

Aanbieding: 17.800,- incl. Mercury 15pk
 
3183-prins-625-sundeck-11.jpg
Prins consoleboten

Prins 625 Sundeck

Vanaf 27.495,-
 
3137-foto5.jpg
Prins consoleboten

Prins 580 Sundeck

Vanaf 21.995,-
 
3096-prins-580-cabin-1.jpg
Prins consoleboten

Prins 580 Cabin

Vanaf 25.495,-
 
3038-sam-5093.jpg
Prins consoleboten

Prins 570 Open

Vanaf 14.495,-
 
3009-prins-555.jpg
Prins consoleboten

Prins 555 Open

Vanaf 17.495,-
 
2990-prins-500-open-155.jpg
Prins consoleboten

Prins 500 Open

Vanaf 15.495,-
 
3340-prins-480-60pk-suzuki-1.jpg
Prins consoleboten

Prins 480 Open

Vanaf 13.495,-
 
3316-prins-475-open-instagram.jpg
Prins consoleboten

Prins 475 Open

Vanaf 10.995,-

Een echte familie boot

Dat is wat u krijgt bij een Prins consoleboot. Allereerst mogen er op alle modellen zo’n 6 of 7 mensen mee aan boord. Perfect voor de familie. Daarnaast zijn de boten makkelijk te traileren dankzij het lichte gewicht. De boot bijvoorbeeld meenemen naar het Gardameer is dus geen enkel probleem! Als laatste zijn Prins consoleboten uitermate geschikt om achter te watersporten. Iets wat voor zowel jong als oud een leuke belevenis is. 

Comfort aan boord

Bij iedere Prins boot is alles is zo ingedeeld dat er een ruim looppad vrij blijft. Ook op de kleinere modellen is hier goed over nagedacht zoals op de Prins 475 open. Veel prins consoleboten hebben achter de kapitein nog een extra zitbank. Zeker op wild water met hogere golven op de rivier is dit een prettiger plek om te zitten. Het achterschip blijft namelijk zeer stabiel op het water liggen in plaats van dat het loopt te stuiteren op de golven. Daardoor zijn deze boten zowel avontuurlijk als comfortabel. 

Over Prins

De in Nederland ontworpen consoleboten beschikken over uitstekende vaareigenschappen. Zo beschikken alle modellen van Prins over een CE certificering Kustwateren categorie C. Niet alleen op papier maar ook in de praktijk heeft een Prins boot sublieme vaareigenschappen. Stabiel, koersvast en bovenal plezierig. Met de sportieve uitstraling is het ook nog eens een genot om naar te kijken als je ze ziet varen.

Diverse consoleboten

Prins heeft een mooi divers assortiment. Zo is er voor iedereen die opzoek is naar een consoleboot wel een passend model. Er zijn types met een zonnedek voorop en daaronder een cabine maar andere Prins consoleboten hebben juist voorin een zitgedeelte. Dit biedt de mogelijkheid om nog een tafeltje te plaatsen. Het is zelfs nog mogelijk om het eenvoudig om te bouwen tot zonnedek. 

Sportieve fun op het water

De Collectie Prins boten is echt ontworpen voor zowel gezinsplezier alsook sportieve fun op het water. Deze consoleboten onderscheiden zich door fraaie belijning, goede ruimte indeling en uitgekiende gewichtsverdeling. Hierdoor ontstaat opvallend veel ruimte aan boord en zijn de boten met relatief weinig Pk's al echt snelle boten. Er zijn diverse uitvoeringen met-, of zonder kajuit en de kleurstelling kunt u zelf bepalen.

Stel uw Prins boot samen

Hoewel de Prins boten al een prachtig design hebben is er nog steeds de mogelijkheid om de boot helemaal naar wens samen te stellen. De kleuren van de romp, de kuip en van de kussens. Maar ook het motorvermogen en nog vele andere accessoires. Met al deze mogelijkheden stelt u zelf uw Prins consoleboot samen. Voor het samenstellen hiervan nodigen we uit in onze showroom. Drinken we meteen een bak koffie.

Kies voor een compleet dienstaanbod

Wij bieden zowel sloepen en tenders als consoleboten aan. Wilt u snel het water op? Kom dan langs in onze showroom en kies uw vaartuig. Bekijk hier tweedehands sloepen, tenders en consoleboten. Wilt u zelf de kleurstelling en dergelijke bepalen, dan adviseren wij u graag hierbij en bestellen we een nieuwe voor u. Daarbij bieden wij winterstalling, transportservice en chemisch reinigen aan. Oftewel: Een compleet dienstaanbod. 

Laat u adviseren door één van onze specialisten

Het kan lastig zijn om alles via internet te ontdekken. Daarom staan onze specialisten voor u klaar. Heeft u vragen over een bepaald model, welke motoren er in kunnen, over het brandstofverbruik, dan kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee zodat u de juiste keuze maakt. Neem vandaag nog contact met ons op.

Uw Prins consoleboten specialist van Zuid-Nederland

Er zijn slechts een beperkt aantal dealers in Nederland die Prins Console boten mogen verkopen en sinds 2018 is Sloepenspecialist.nl daar één van. Wanneer u voor ons als Sloepspecialist.nl (de naam zegt het al) kiest u vanzelfsprekend voor uitstekend advies en maximale service van één van onze specialisten. Wij staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw een passend advies te geven. Uiteindelijk vinden we dan samen de boot die het best bij u past. Kiest u voor één van de Prins boten dan bent u bij ons sowieso aan het juiste adres.

 • Veel modellen aanwezig
  1.250m² aan sloepen.
 • Maarliefst 8 topmerken
  Kies het merk dat past bij u.
 • Advies op maat
  Op die manier maakt u de juiste keus.