Sloepenspecialist.nl
Sloepenspecialist.nl
Baanhoek 128
3361 GM Sliedrecht
+31(0)184 42 07 74 - info@sloepenspecialist.nl
Showroom met 1.250 m2 aan sloepen

 
Service - Service

Service

Sloepenspecialist.nl bied verschillende services aan voor uw boot. Ons team van ervaren watersporters kunnen u op alle soorten vragen advies geven, bijvoorbeeld bij het beveiligen van uw boot. Ook bent u bij ons van harte welkom voor het stallen van uw boot tijdens het winterseizoen of voor het laten monteren van uiteenlopende accessoires. Vragen of meer willen weten over onze diensten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. We helpen u graag.

Direct contact
 
2850-transport-sloepenspecialist.jpg

Boot transport

Wij ontzorgen klanten met het vervoer van hun boot. Zo kunnen wij uw splinternieuwe boot afleveren op locatie of ophalen voor winterstalling. Klik hier.

 
4173-ontwerp-zonder-titel-4.png

Boot beveiliging

Helaas neemt het aantal diefstallen toe. Met onze moderne volgsystemen vind u altijd uw boot weer terug. Klik hier voor meer informatie.

 
3699-p1010532.jpg

Winterstalling

Op zoek naar een winterstalling? Dat kan! Wij bieden zowel binnen (€72,50 per m²) als buiten (€39,50 per m²) stallingsplekken aan. Klik hier voor meer informatie.

 
4238-ontwerp-zonder-titel-10.png

Montage van boot accessoires

Uw boot een upgrade geven of zijn onderdelen aan vervanging toe? Bij ons kunt u terecht! Van dieptemeters tot kuipverlichting. U vraagt, wij draaien!

 
4233-afbeelding-blok-service.png

Onderhoud aan uw sloep

Van servicebeurten tot het polijsten van uw sloep. Bij ons kunt u terecht voor het onderhoud aan uw sloep. Klik hier voor meer informatie.

 
4750-koop-nu-10-20-25-en-30pk-motoren-met-20-korting-2.png

Goed nieuws voor alle watersportliefhebbers!

Start nu je nieuwe watersportavontuur met Mercury

 

''Had ook een keer problemen met de motor. Ik heb gebeld en werd direct geholpen.''

Catherine van heest - 5/5 sterren

Service - Over ons - Home

Over Sloepenspecialist.nl: Dé specialist in de omgeving

Wij zijn gevestigd in de prachtige Alblasserwaard, aan de voet van de Hollandse Biesbosch. In onze ruime showroom, van méér dan 1.250 m2, bent u van harte welkom. U vindt hier een breed assortiment aan nieuwe sloepen, en tenders. Daarnaast vindt u ook tweedehands sloepen en tenders en allerlei andere soorten boten voor een scherpe prijs.

Specialist met jarenlange ervaring

Onze adviseurs en monteurs hebben jarenlange ervaring in de branche.  Naast verkoop doen wij ook onderhoud, transport en chemische reiniging. In de wintermaanden staat uw vaartuig veilig en droog bij ons.

Een scala aan uiteenlopende merken

Sleopenspecialist is exclusief dealer van het merk Lifestyle Marine  welke een ruim assortiment bieden van verschillen de sloepen en tenders. Verder vind u in onze showroom een ruime collectie sloepen van onder andere Corsiva en Primeur. Daarnaast leveren wij ook de snelvarende Malina Yachts boten, gemaakt van aluminium.

Bekijk sloepen
  • Veel modellen aanwezig
    1.250m² aan sloepen.
  • Maarliefst 8 topmerken
    Kies het merk dat past bij u.
  • Advies op maat
    Op die manier maakt u de juiste keus.