Sloepenspecialist.nl
Sloepenspecialist.nl
Baanhoek 128
3361 GM Sliedrecht
+31(0)184 42 07 74 - info@sloepenspecialist.nl
Showroom met 1.250 m2 aan sloepen

 
Service - Service

Service

Sloepenspecialist.nl bied verschillende services aan voor uw boot. Ons team van ervaren watersporters kunnen u op alle soorten vragen advies geven, bijvoorbeeld bij het beveiligen van uw boot. Ook bent u bij ons van harte welkom voor het stallen van uw boot tijdens het winterseizoen of voor het laten monteren van uiteenlopende accessoires. Vragen of meer willen weten over onze diensten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. We helpen u graag.

Direct contact
 
2850-transport-sloepenspecialist.jpg

Boot transport

Wij ontzorgen klanten met het vervoer van hun boot. Zo kunnen wij uw splinternieuwe boot afleveren op locatie of ophalen voor winterstalling. Klik hier.

 
4173-ontwerp-zonder-titel-4.png

Boot beveiliging

Helaas neemt het aantal diefstallen toe. Met onze moderne volgsystemen vind u altijd uw boot weer terug. Klik hier voor meer informatie.

 
3699-p1010532.jpg

Winterstalling

Op zoek naar een winterstalling? Dat kan! Wij bieden zowel binnen (€72,50 per m²) als buiten (€37,50 per m²) stallingsplekken aan. Klik hier voor meer informatie.

 
4279-afbeelding-blok-service-1.png

Elektrisch varen

Elektrisch varen wordt steeds populairder. Durft u ook de stap te nemen naar duurzaam varen? Klik hier voor meer informatie!

 
4238-ontwerp-zonder-titel-10.png

Montage van boot accessoires

Uw boot een upgrade geven of zijn onderdelen aan vervanging toe? Bij ons kunt u terecht! Van dieptemeters tot kuipverlichting. U vraagt, wij draaien!

4233-afbeelding-blok-service.png

Onderhoud aan uw motor

Wij bieden onderhoud aan verschillende motoren zoals Mercury, Suzuki en Honda. Ook voor de diesel motoren van Crafstman en Vetus kunt u bij ons terecht.

 
4467-ontwerp-zonder-titel-6.png

Goed nieuws voor alle watersportliefhebbers!

Start nu je nieuwe watersportavontuur met Mercury

 

''Had ook een keer problemen met de motor. Ik heb gebeld en werd direct geholpen.''

Catherine van heest - 5/5 sterren

Over Sloepenspecialist.nl: Dé specialist in de omgeving

Wij zijn gevestigd in de prachtige Alblasserwaard, aan de voet van de Hollandse Biesbosch. In onze ruime showroom, van méér dan 1.250 m2, bent u van harte welkom. U vindt hier een breed assortiment aan nieuwe sloepen, tenders en consoleboten. Daarnaast vindt u ook tweedehands sloepen, tenders en consoleboten voor een scherpe prijs.

Specialist met jarenlange ervaring

Onze adviseurs en monteurs hebben jarenlange ervaring in de branche.  Naast verkoop doen wij ook onderhoud, transport en chemische reiniging. In de wintermaanden staat uw vaartuig veilig en droog bij ons.

Een scala aan uiteenlopende merken

In onze showroom vind u een ruime collectie sloepen van onder andere CorsivaPrimeur, STOUT, Lifestyle Marine en Prins consoleboten. Daarnaast leveren wij ook de snelvarende Steelfish en Malina Yachts boten, beiden uit aluminium.

Bekijk sloepen
Service - Over ons - Home
  • Veel modellen aanwezig
    1.250m² aan sloepen.
  • Maarliefst 8 topmerken
    Kies het merk dat past bij u.
  • Advies op maat
    Op die manier maakt u de juiste keus.