Sloepenspecialist.nl
Sloepenspecialist.nl
Baanhoek 128
3361 GM Sliedrecht
+31(0)184 42 07 74 - info@sloepenspecialist.nl
Showroom met 1.250 m2 aan sloepen

 
Service - Service

Service

Sloepenspecialist biedt de mogelijkheid om uw schip, zowel klein als groot, gedurende de winterperiode te stallen. Hiermee ontzorgen wij u compleet tijdens de winter. U meert uw schip af bij onze werf in Sliedrecht en haalt deze aan het begin van het nieuwe vaarseizoen weer op.

Direct contact
 
2850-transport-sloepenspecialist.jpg

Boot transport

Wij ontzorgen klanten met het vervoer van hun boot. Zo kunnen wij uw splinternieuwe boot afleveren op locatie of ophalen voor winterstalling. Klik hier.

 
4173-ontwerp-zonder-titel-4.png

Boot beveiliging

Helaas neemt het aantal diefstallen toe. Met ons moderne volgsysteem vind u altijd uw boot weer terug. Klik hier voor meer informatie.

 
3699-p1010532.jpg

Winterstalling

Op zoek naar een winterstalling? Dat kan! Wij bieden zowel binnen (€65 per m²) als buiten (€32,50 per m²) stallingsplekken aan. Klik hier voor meer informatie.

2854-Boot+schoon+maken.jpg

Chemisch reinigen

Voor het reinigen van uw onderwaterschip bent u bij ons van harte welkom. Dankzij het volledig chemische reinigen maken wij uw boot zo goed als nieuw.

Over Sloepenspecialist.nl: Dé specialist in de omgeving

Wij zijn gevestigd in de prachtige Alblasserwaard, aan de voet van de Hollandse Biesbosch. In onze ruime showroom, van méér dan 1.250 m2, bent u van harte welkom. U vindt hier een breed assortiment aan nieuwe sloepen, tenders en consoleboten. Daarnaast vindt u ook tweedehands sloepen, tenders en consoleboten voor een scherpe prijs.

Specialist met jarenlange ervaring

Onze adviseurs en monteurs hebben jarenlange ervaring in de branche.  Naast verkoop doen wij ook onderhoud, transport en chemische reiniging. In de wintermaanden staat uw vaartuig veilig en droog bij ons.

Een scala aan uiteenlopende merken

In onze showroom vind u een ruime collectie sloepen van onder andere CorsivaPrimeur, STOUT, Lifestyle Marine en Prins consoleboten. Daarnaast leveren wij ook de snelvarende Steelfish en Malina Yachts boten, beiden uit aluminium.

Bekijk sloepen
Service - Over ons - Home
  • Veel modellen aanwezig
    1.250m² aan sloepen.
  • Maarliefst 8 topmerken
    Kies het merk dat past bij u.
  • Advies op maat
    Op die manier maakt u de juiste keus.