Sloepenspecialist.nl
Sloepenspecialist.nl
Baanhoek 128
3361 GM Sliedrecht
+31(0)184 42 07 74 - info@sloepenspecialist.nl

Wegens het winterseizoen zijn wij  zaterdag alleen geopend op afspraak.

Showroom met 1.250 m2 aan sloepen

 

Steelfish sloepen

Met de allround alluminium sloep van Steelfish hebt u een robuuste boot. Dat is meteen het grote voordeel van een alumunium boot. Bekijk de specificaties en misschien is het wel wat voor u. We voorzien u graag van advies!

Waarom Sloepenspecialist.nl?
 • Veel modellen aanwezig
  1.250m² aan sloepen.
 • Maarliefst 8 topmerken
  Kies het merk dat past bij u.
 • Advies op maat
  Op die manier maakt u de juiste keus.

Over Steelfish

Steelfish was het eerste merk dat snelvarende sloepen in aluminium ging bouwen volgens een zelf ontwikkeld concept. Het doorbreken van het taboe om puur en alléén met grote dieselmotoren om snel te kunnen varen, was uniek. Het was toen nog niet eerder met een buitenboord motor-in-de-bun toegepast. 

Ontwikkelingen bij Steelfish

In het seizoen 2008 kwam Steelfish op de markt met de Rescue 700 welke een bun had en in de bodem geïntegreerde vleugels. Vroeger werden die planeervleugels aan de romp bevestigd met steunstangen. Deze vernieuwende aanpak om een speedboot bodem onder een sloep te ontwerpen was een gouden idee. De eerste Rescue 700 voer 50 km/u met een 70 pk Suzuki buitenboordmotor, voor die tijd een ongehoorde prestatie.

Ons aanbod

Sloepenspecialist.nl voert met name de Steelfish 670 Cabin. Wij merken dat er veel vraag is naar deze aluminium boot en het past thuis in het rijtje tenders of snelvarende sloepen. Bent u benieuwd hoe deze tender het in het echt uitziet? Kom dan eens naar onze showroom. Het aanbod is zo weer weg dus wees er snel bij!

Kies voor een compleet dienstaanbod

Wij bieden zowel sloepen en tenders als consoleboten aan. Wilt u snel het water op? Kom dan langs in onze showroom en kies uw vaartuig. Bekijk hier tweedehands sloepen, tenders en consoleboten. Wilt u zelf de kleurstelling en dergelijke bepalen, dan adviseren wij u graag hierbij en bestellen we een nieuwe voor u. Daarbij bieden wij winterstalling, transportservice en chemisch reinigen aan. Oftewel: Een compleet dienstaanbod. 

Laat u adviseren door één van onze specialisten

Het kan lastig zijn om alles via internet te ontdekken. Daarom staan onze specialisten voor u klaar. Heeft u vragen over een bepaald model, welke motoren er in kunnen, over het brandstofverbruik, dan kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee zodat u de juiste keuze maakt. Neem vandaag nog contact met ons op.

De Sloepenspecialist van Steelfish in Zuid-Holland

Bij sloepenspecialist.nl koopt u uw nieuwe aluminium sloep of tender bij ervaren specialisten! Wij kennen de markt, luisteren en geven altijd eerlijk en gedegen advies.  Wij maken uw droom graag met u waar. Wees welkom in onze showroom óók als u gewoon eens vrijblijvend komt kijken. De koffie staat klaar!

 • Veel modellen aanwezig
  1.250m² aan sloepen.
 • Maarliefst 8 topmerken
  Kies het merk dat past bij u.
 • Advies op maat
  Op die manier maakt u de juiste keus.