Adres   Baanhoek 128,  Sliedrecht      Telefoon   0184 - 420774  |  06 - 51788308    
    Sloepenspecialist Bezoek ook onze showroom met ruim 1.250 m2 aan sloepspecialisme    
  Home      Nieuw      Occasions      Stalling      Over ons      Contact    
         
   

Steelfish sloep 670 Cabin

   
    Allround aluminium sloep      
         
         
   
Sloepenspecialist Sloepenspecialist Sloepenspecialist Sloepenspecialist Sloepenspecialist Sloepenspecialist Sloepenspecialist Sloepenspecialist Sloepenspecialist Sloepenspecialist Sloepenspecialist Sloepenspecialist SloepenspecialistSpecificaties en standaarduitrusting

Lengte

6,70 meter

Breedte

2,50 meter

Diepte

0,30-0,55 m.

Gewicht

ca. 650 kg

               

Maximaal motorvermogen 70 pk

Brandstof: diesel

Aantal personen: 8

Groot voordek met zonnedekkussens

2 grote zijbanken met zit en rugkussens

Groot achterdek boven de bun met zonnedekkussens

Ruimte voor grote koelbox voor console

Veel opbergruimte

Zelflozende kuip

 

Optioneel verkrijgbaar

   

Afdekzeil

 

Kussen voordek

 

Bunkussen achterzijde

 

Topdek vloer

 

12-Volt aansluiting

 

 LED boordlichten in boeg en LED heklicht

 


De aandrijving geschiedt door een buitenboordmotor in de bun. Met een Suzuki DF 60 is ruim 35km/uur gemeten en dat maakt waterskiën en wakeboarden eenvoudig mogelijk!

Door het relatief lage gewicht van deze aluminium sloep is deze gemakkelijk te traileren en praktisch overal te water te laten. Aluminium is ook een verantwoorde keus, het is 100% recyclebaar en heeft een zeer lange levensduur met weinig onderhoud. Gewoon af en toe schoonmaken en je Steelfish gaat misschien wel generaties lang mee.

Over Steelfish

Steelfish was het eerste merk dat snelvarende sloepen in aluminium ging bouwen volgens een zelf ontwikkeld concept. Het doorbreken van het taboe om puur en alléén met grote dieselmotoren om snel te kunnen varen, was uniek. Het was toen nog niet eerder met een buitenboord motor-in-de-bun toegepast. In het seizoen 2008 kwam Steelfish op de markt met de Rescue 700 welke een bun had en in de bodem geïntegreerde vleugels. Vroeger werden die planeervleugels aan de romp bevestigd met steunstangen. Deze vernieuwende aanpak om een speedboot bodem onder een sloep te ontwerpen was een gouden idee. De eerste Rescue 700 voer 50 km p/uur met een 70 pk Suzuki buitenboordmotor, voor die tijd een ongehoorde prestatie. Sloepenspecialist.nl voert met name de Steelfish 670 Cabin.

 
IK HEB INTERESSE!
schaduw
 

Vanaf

€20.950,-  
     
     
 

Beschrijving

De Steelfish 670 Cabin is een allround aluminium sloep met ongelofelijk veel leefruimte, een diepe zit met goede rughoogte, en ook belangrijk: veel opbergruimte. De luxe Diamante kussenset kan gemakkelijk vóór in de cabine worden opgeborgen. Ook is het mogelijk hier een eenvoudige toiletvoorziening te plaatsen. De uitstraling is stoer, ruig, snel en toch luxe. De meeste aluminium sloepen worden gebouwd met 4mm. De Steelfish 670 Cabin is daarentegen gebouwd uit 5 mm dik aluminium, een verschil van 25%. Dit is een bewuste keus die de robuustheid onderstreept en de levensduur van de sloep verlengd. Deze sloep kan écht tegen een stootje en is heerlijk stabiel, ook met hogere snelheden en ruig weer!

 
     
     
     
 

Sloepenspecialist.nl

Bij sloepenspecialist.nl koopt u uw nieuwe sloep, tender of consoleboot bij ervaren specialisten! Wij kennen de markt, luisteren en geven altijd eerlijk en gedegen advies.  Wij maken uw droom graag met u waar. Wees welkom in onze showroom óók als u gewoon eens vrijblijvend komt kijken. De koffie staat klaar!

 
     
     
     
 

In onze showroom bewonderen?

Kom dit type bewonderen in onze showroom van 1.250 m2. Wij zijn gevestigd in de prachtige Alblasserwaard, aan de voet van de Hollandse Biesbosch.

Bezoek plannen

 
     
     
     
 

Prijzen en informatie

De op deze website genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het voorkomen dat u typefouten aantreft. Voor dergelijke fouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Alle informatie en prijzen op onze website zijn dan ook onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.

 
     
     
IK HEB INTERESSE!
schaduw
   
         
         
         
    Onze collectie bekijken?    
   
  MAAK EEN AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM!  
   
   

 

   
         
             
   

Adresgegevens

Sloepenspecialist.nl
Baanhoek 128
3361 GM Sliedrecht
info@sloepenspecialist.nl

Sloepen/tenders

Primeur
Corsiva
Stout
4Family
Steelfish
Meerval
Lifestyle marine

Consoleboten

Prins

Occassions

Occasions

   
    Telefoon 0184 - 420774  |  06 - 51788308        
             
    © Sloepenspecialist.nl    |    Disclaimer     |    Algemene voorwaarden Webdesign: Devaca