Sloepenspecialist.nl
Sloepenspecialist.nl
Baanhoek 128
3361 GM Sliedrecht
+31(0)184 42 07 74 - info@sloepenspecialist.nl

Wegens het winterseizoen zijn wij  zaterdag alleen geopend op afspraak.

Showroom met 1.250 m2 aan sloepen

 

Stout sloepen

Bekijk hier onze Stout sloepen! Heerlijk ruime grote sloepen waarmee iedere vaartocht gegarandeerd een feestje is. Heeft u een vraag over een van deze sloepen? Onze specialisten staan u graag te woord!

Waarom Sloepenspecialist.nl?
 • Veel modellen aanwezig
  1.250m² aan sloepen.
 • Maarliefst 8 topmerken
  Kies het merk dat past bij u.
 • Advies op maat
  Op die manier maakt u de juiste keus.
 
2749-stout-650-2.jpg
Stout sloepen

Stout 650

Vanaf 25.950,-
 
2759-stout-750-6.jpg
Stout sloepen

Stout 750

Vanaf 28.950,-

Ideale party boot

Voor degene die een ruime, luxe en grote sloep zoekt, is Stout erg geschikt. Het is de ultieme lounge en chill sloep waarmee u gerust 10 tot 14 personen kan vervoeren. De sloepen hebben een riante binnenruimte met een breed looppad. De diepe zittingen en de hoge rugleuningen maken het een comfortabele boot en ideaal om te gebruiken als party boot. Of u nu de grachten doorgaat, de Friese wateren of langs de molens. Met deze sloep bent u verzekerd van veel vaarplezier. STOUT maakt het mogelijk! 

Luxe sloep

Met de sloepen van Stout is bijna alles mogelijk. Extra rug kussens, een teaklook vloer, audio systeem en kuipverlichting zijn zo enkele voorbeelden van wat allemaal mogelijk is. Wat de Stout sloepen ook zo luxe maakt is het mega zonnedek van ongeveer 4 bij 2,5 meter. Lekker om te zonnen maar ook uitermate geschikt om een weekendje mee weg te gaan. Het hebben van een boegschroef is uiteraard ook een extra luxe van deze sloep. 

Stabiel varen

Beide sloepen van stout zijn in haar klasse een van de stabielste. Dit komt o.a. door het gewicht maar ook door de evenwichtsplaten aan de achterkant. Die zorgen ervoor dat de boot nog minder wankelt. Hierachter is het roer te die sloep een echte sloep maakt. 

Bedrijfslogo

Wie denkt dat varen alleen in vrije tijd kan, die heeft het mis. De STOUT sloepen worden ook vaak bedrijfsmatig gebruikt. Hij is geheel naar wens in te richten en te voorzien van uw bedrijfsnaam of logo. Opvallender en zeker gezelliger kunt u met uw genodigden of tijdens uw bedrijfsborrel niet varen. Omdat een STOUT sloep altijd maatwerk is is de uitvoering, kleurstelling en levertijd in onderling overleg.

Specialisten van STOUT sloepen

Sloepenspecialist.nl is sinds 2018 dealer het sloepenmerk STOUT. Deze robuuste sloepen zijn sinds jaar en dag een opvallende verschijning op het water! Kenmerkend voor de sloep is de hogere romp en stoere uitstraling afgeleid van een grote reddingssloep.

Vaarbewijs vrij

Met de Stout sloepen heeft u geen vaarbewijs nodig. Dat geldt namelijk pas als de boot harder kan dan 20 km/uur of wanneer de boot langer is dan 15 meter. Zowel de Stout 650 als de Stout sloep 750 gaan niet harder dan 20 km/uur. Het maximale vermogen ligt namelijk op 20 en 30pk. Met deze sloepen wordt die snelheid niet overschreden.

Kies voor een compleet dienstaanbod

Wij bieden zowel sloepen en tenders als consoleboten aan. Wilt u snel het water op? Kom dan langs in onze showroom en kies uw vaartuig. Bekijk hier tweedehands sloepen, tenders en consoleboten. Wilt u zelf de kleurstelling en dergelijke bepalen, dan adviseren wij u graag hierbij en bestellen we een nieuwe voor u. Daarbij bieden wij winterstalling, transportservice en chemisch reinigen aan. Oftewel: Een compleet dienstaanbod. 

Laat u adviseren door één van onze specialisten

Het kan lastig zijn om alles via internet te ontdekken. Daarom staan onze specialisten voor u klaar. Heeft u vragen over een bepaald model, welke motoren er in kunnen, over het brandstofverbruik, dan kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee zodat u de juiste keuze maakt. Neem vandaag nog contact met ons op.

U koopt uw STOUT Sloep bij de Sloepenspecialist.nl

Er zijn slechts een beperkt aantal dealers in Nederland die STOUT sloepen mogen verkopen en sinds 2018 is Sloepenspecialist.nl daar één van. Wanneer u voor ons als Sloepspecialist.nl (de naam zegt het al) kiest u vanzelfsprekend voor uitstekend advies en maximale service van één van onze specialisten. Wij staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw een passend advies te geven. Uiteindelijk vinden we dan samen de sloep die het best bij u past. Kiest u voor één van de STOUT sloepen dan bent u bij ons sowieso aan het juiste adres.

 • Veel modellen aanwezig
  1.250m² aan sloepen.
 • Maarliefst 8 topmerken
  Kies het merk dat past bij u.
 • Advies op maat
  Op die manier maakt u de juiste keus.